Agenda

Child Support Schedule Workgroup

Friday, March 10, 2023 9:00am - 3:00pm

Green River College (Campus Map) 12401 SE 320th St, Auburn, WA 98092 Mel Lindbloom Student Union Building Pine and Noble Rooms (Second Floor)

To access the meeting online and to register: Webinar Registration

Coffee and light refreshments will be provided – starting at 8:30am Lunch will be provided

Time	Details
9:00 20 Minutes	Welcome Workgroup member introductions Agenda Review
9:20 10 Minutes	Workgroup Logistics Travel and Dropbox – check-in and reminders Review meeting calendar
9:30 15 Minutes	 February meeting summary Meeting minutes Guiding document review Workgroup member roles and responsibilities Workgroup Member Agreements
9:45 15 Minutes	 Child Support Order Basics- Brady Horenstein/Legislative Manager and Policy Chief Assistant, Division of Child Support Glossary Review/Location
10:00 10 Minutes	Break
10:10 30 Minutes	<u>Child Support Order Review Report</u> – John Mallea, IT Data Management, Economic Services Administration, Management Accountability and Performance Statistics
10:40 20 Minutes	Consensus
11:00 30 Minutes	Workgroup Topics
11:30 15 Minutes	Lunch – Break/Preparation
11:45 60 Minutes	Working Lunch Evaluate and prioritize ideas

12:45 10 Minutes	Lunch – Break/Wrap-up
12:55 30 Minutes	Identify Workgroup Focus and priorities
1:25 40 Minutes	Establish Subcommittees Identify Subcommittees Next steps
2:05 10 Minutes	Break
2:15 20 Minutes	Public Comment
2:35 25 Minutes	Wrap up and Closing